Последние публикации на сайте » Страница 5 » Школа-гимназия №30 им. Д.Ф. Снегина
Алматы қаласы Білім басқармасының
«Д.Снегин атындағы №30 мектеп-гимназия»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі:
+7(727) 262-12-65
Есепші бөлімі:
+7(727) 264-13-76
Нашар көрушілер
нұсқасы
» Последние публикации на сайте » Страница 5
Ұлттық киім күні
19
наурыз
2024
Ұлттық киім күні
18- наурыз Ұлттық киім күніне орай мектебімізде мерекелік жиын өтті. Ұлттық киім күні – киім үлгісі арқылы әр адамға өз даралығын білдіруге, сонымен қатар Қазақстанның бірлігі мен мәдени әралуандығын танытуға мүмкіндік береді.Ерте замандардан бүгінге дейін өзінің қадір-қасиетін жоймай, қазақ қолөнерінің озық үлгісі ретінде ғана емес, әрі әсем, әрі ыңғайлылығымен де пайдаланудан қалмай келе жатқан ұлттық киімдеріміз жетерлік. Сондай-ақ, қазақ киімдері етек-жеңі мол, қарапайым, жұмысқа және жүріп
Терроризмға қарсы күрес сынып сағаттары
18
наурыз
2024
Терроризмға қарсы күрес сынып сағаттары
Қауіпсіздік іс шаралары жүргізіліп, терроризмға қарсы күрес туралы сынып сағаттары өткізілді @saparagaisha @medeuaudany @Gcnto_2023 
Жас ұрпақты адамгершілікке тәрбиелеу
14
наурыз
2024
Жас ұрпақты адамгершілікке тәрбиелеу
14.03.2024ж. Мектебімізде ““Адал Ұрпақ” жобасы аясында “ Жас ұрпақты адамгершілікке тәрбиелеу” тақырыбында аудандық семинар болып өтті. Семинарға Медеу ауданының тәрбие орынбасарлары қатысты. Семинарда сыбайлас жемқорлық туралы жан-жақты мәлімет бере отырып, одан сақтану жолдарын, алдына алу мәселелерін қарастыру, өз мемлекетіне жауапкершілікпен қарау және әділдікке тәрбиелеу туралы мағлұматтармен бөлісті. @saparagaisha @medeuaudany @Gcnto_2023 
“Қазақтың ұлттық тағамдары”
13
наурыз
2024
“Қазақтың ұлттық тағамдары”
Наурыз-жаңа өмірдің ояну мерекесі, бейбітшілік пен көктем мерекесі. Көркем еңбек пәнінің мұғалімі Иманбаева Г.С. Наурыз мерекесіне орай “Қазақтың ұлттық тағамдары” тақырыбында шеберлік сабақ өткізді. 7 “Ә” сынып оқушыларымен бірлесе өткізілген шеберлік сабақтың мақсаты; Қазақ халқының ұлттық тағамдарының, ерекшелігі мен құндылығы, қонақжай дестүрін құрметтеу, тағамдардың жасалу жолдарына түсініктер беру. Жаңашылдыққа, әдемілікке, тіл мәдениетіне, жаңа заман талабына сай тербиелеу.